Dit is Valerie Magis. Naast topsporter ook non-stop bezig met diabetes type 1. Mensen om haar heen leven met haar mee, maar weten toch niet echt hoe het is. Dat kan vanaf nu veranderen! Ben je benieuwd hoe het is om non-stop je eigen bloedsuiker te moeten regelen?

Download dan nu de app en ervaar het twee dagen zelf!

DT1day2day app logo

Ervaar diabetes type 1 zelf. Twee dagen, non-stop.
Download de gratis app DT1 day2day:

DT1 day2day mobile app op Apple Store
DT1 day2day mobile app op Google Play Store

Valerie Magis leeft al jaren met diabetes type 1. Dat houdt haar 24/7 non-stop bezig. Maar heeft haar er niet van weerhouden om op topniveau te hockeyen. Kijk waarom Valerie jou vraagt om diabetes type 1 twee dagen zelf te ervaren.

Wie denkt aan diabetes type 1, denkt aan het meten van suikerwaardes en het spuiten van insuline. Toch? Diabetes type 1 is echter veel meer dan dat. Je bent non-stop bezig met hoe je je voelt, wat je die dag gaat doen en staat voortdurend stil bij wat je eet en hoeveel je je inspant. Je ziet het vaak niet aan ze, maar het leven van mensen met diabetes type 1 is behoorlijk uitdagend.

Om meer begrip te krijgen voor de impact die deze ziekte op iemands leven heeft, is er nu de app DT1 day2day. De app neemt je twee dagen mee in het leven van iemand met diabetes type 1 en laat je alle vragen beantwoorden en afwegingen maken waar hij of zij elke dag mee te maken heeft.

Ervaar het zelf. Download de app DT1 day2day in de Apple App Store of Google Play Store.

Als je de app hebt gedownload, zit je in mijn wereld, waarin je continue wordt ‘lastiggevallen’ met diabetes type 1 gedoe. Geloof me; na twee dagen ben je blij dat je er vanaf bent!

Download de app en ervaar twee dagen virtueel hoe het is om te leven met diabetes type 1. We nemen je mee in het leven van iemand met diabetes type 1, waarbij je dezelfde vragen moet beantwoorden en afwegingen moet maken. Maar, maak je geen zorgen als je weinig weet van diabetes type 1: er is in deze app geen goed of fout. We willen niet jouw kennis over diabetes testen, maar je laten ervaren hoeveel inspanning en mentale druk het geeft om non-stop te leven met diabetes type 1.

DT1 day2day mobile app

Ervaar het zelf. Download de app:

DT1 day2day mobile app op Apple Store
DT1 day2day mobile app op Google Play Store

Your Career Guide