Deens diabetesbedrijf Novo Nordisk Best Place to Work in Nederland

Alphen aan den Rijn, 21 maart 2017 – De Nederlandse vestiging van Novo Nordisk, het grootste diabetesbedrijf ter wereld, is net als in 2015 uitgeroepen tot de Best Place to Work. De lijst van Best Workplaces van Nederland werd gisteravond bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Great Place to Work® gala. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties, waarbij zowel de inbreng van werknemers als een evaluatie van het werkgeversbeleid worden gebruikt om de uiteindelijke ranking te bepalen.

“Novo Nordisk heeft een prachtige missie, om diabetes de wereld uit te helpen en tot het zo ver is iedereen die leeft met deze chronische aandoening de hoogst mogelijke kwaliteit van leven te bieden,” zegt Algemeen Directeur dhr. Sanne Groenemeijer. “Wij werken daar met zijn allen keihard aan. Ik vind het fantastisch om te zien dat die missie en de manier waarop wij werken zo wordt gedragen en gedeeld in de organisatie. Daar word je echt trots van, ieder jaar weer.”

“Het is een enorme eer als je bedrijf zo hoog gewaardeerd wordt door de eigen medewerkers,” zegt Inge Ernst, HR Directeur.  “In de feedback vanuit de eigen organisatie horen we bijvoorbeeld dat medewerkers zich ook in persoonlijk moeilijke tijden echt gesteund voelen. Daar ben ik ontzettend trots op.”

Voor persvragen

Benjamin Livestro

E-mailadres:

blv@novonordisk.com

Telefoonnummer:

0172 44 94 94