Novo Nordisk ook in Europa hoog op de lijst van Great Place to Work®

Alphen aan den Rijn, 5 juni 2015 - Nadat Novo Nordisk B.V. in maart is uitgeroepen tot de Best Workplace 2015 in Nederland, blijkt Novo Nordisk ook op Europees niveau hoog te scoren. Tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de 100 Best Workplaces van Europa, door het wereldwijde onderzoeksbureau Great Place to Work®, is Novo Nordisk namelijk gestegen tot de elfde plaats.  

Inge Ernst, HR Directeur van Novo Nordisk B.V., was in Luxemburg aanwezig om de prijsuitreiking bij te wonen. “Een geweldig resultaat, waar we met heel Europa aan werken. Bij Novo Nordisk werken we regelmatig in veel multidisciplinaire teams, met collega’s door heel Europa en over de hele wereld. Goede samenwerking is dan van levensbelang, omdat werkculturen toch veel van elkaar verschillen. Het is een prachtige bevestiging dat we daarvoor door onze eigen werknemers zo hoog  worden gewaardeerd.”

Ook Sanne Groenemeijer, algemeen directeur van Novo Nordisk Nederland, is trots op de hoge plaats op de lijst. “Voor ons een mooie erkenning voor de geweldige samenwerking die wij in Europa kennen, met al onze collega’s”, zegt Sanne. “We zijn ook echt een Europees bedrijf, met dezelfde waarden en werkwijze. In een tijd waarin veel medewerkers over grenzen werken en soms zelfs verhuizen, is dat heel fijn werken.”

Over Great Place to Work®

Het Great Place to Work Institute (www.greatplacetowork.nl), met hoofdkantoor in San Francisco, stelt elk jaar landenlijsten van Best Workplaces samen. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek en wordt het vertrouwen van circa 12 miljoen medewerkers gemeten. Daarmee is het het grootste onderzoek in zijn soort.

 
 
Voor persvragen

Benjamin Livestro

Emailadres:

blv@novonordisk.com

Telefoonnummer:

0172- 44 94 94