De Novo Nordisk Way

De Novo Nordisk Way is een verzameling richtinggevende principes, die ten grondslag ligt aan elke beslissing die we nemen.

De principes geven aan wie we zijn, hoe we werken en wat we willen bereiken en bepalen duidelijk de richting van ons bedrijf en onze medewerkers. 

Uiteindelijk is het een belofte die we doen aan elkaar - en aan de miljoenen patiënten over de hele wereld die op onze producten vertrouwen om een vol en gezond leven te leiden.


De Novo Nordisk Way is onze manier

In 1923 begonnen onze Deense oprichters aan een reis om diabetes te veranderen. Vandaag de dag hebben we duizenden werknemers over de hele wereld met de passie, de vaardigheden en de toewijding om deze reis voort te zetten; niet alleen om diabetes te voorkomen, te behandelen en uiteindelijk te genezen, maar ook om het leven van mensen met andere ernstige chronische aandoeningen te verbeteren: 

  • Onze ambitie is om ons leiderschap in diabetes te versterken.
  • Onze belangrijkste bijdrage is om innovatieve biologische geneesmiddelen te ontdekken en ontwikkelen en deze toegankelijk te maken voor patiënten over de hele wereld.
  • We streven naar nieuwe mogelijkheden bij hemofilie en andere ernstige chronische aandoeningen waar we een verschil kunnen maken.
  • De groei van ons bedrijf en het leveren van concurrerende financiële resultaten stellen ons in staat om patiënten te helpen een beter leven te leiden, een aantrekkelijk rendement te bieden aan onze aandeelhouders en bij te dragen aan onze gemeenschappen.
  • We schipperen nooit wanneer onze kwaliteit en bedrijfsethiek in het geding zijn.
  • Onze ondernemingsfilosofie is te streven naar een balans tussen financiële, maatschappelijke en milieugebonden overwegingen – dat noemen we The Triple Bottom Line.
  • Wij zijn open en eerlijk, ambitieus en aanspreekbaar, en wij behandelen iedereen met respect.
  • Wij bieden onze mensen de mogelijkheid om hun potentieel te realiseren.

Elke dag moeten we moeilijke keuzes maken, altijd rekening houdend met wat het beste is voor onze patiënten, medewerkers en aandeelhouders.

Het is onze manier. Het is de Novo Nordisk Way.

 

Verantwoord ondernemen

Novo Nordisk heeft een duidelijke visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen met Triple Bottom Line.
Lees meer 


De Essentials

De Essentials zijn tien helder gedefinieerde stellingen waarin wordt beschreven hoe de Novo Nordisk Way in de praktijk werkt en die onze managers en medewerkers helpen om conform onze kernwaarden te handelen.
Lees meer