Werken volgens de Novo Nordisk Way

Novo Nordisk heeft een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door respect, openheid en eerlijkheid, ambitie en verantwoordelijkheid. Als bedrijf en als team hebben we onze eigen manier ontwikkeld om dingen te doen: de Novo Nordisk Way.

De Novo Nordisk Way geeft richting aan en is van toepassing op alle medewerkers van Novo Nordisk in alle landen en vestigingen. Welke functie je ook hebt, het navolgen en in de praktijk brengen van de Novo Nordisk Way maakt daar altijd deel van uit. Het is een belofte die we naar elkaar en naar onze externe stakeholders maken. We gebruiken de Novo Nordisk Way bij de beslissingen die we maken en de acties die we ondernemen. We denken altijd na over wat het beste is voor mensen met diabetes, medewerkers en stakeholders op lange termijn.

De Novo Nordisk Way is onze cultuur en onze identiteit, onze geschiedenis en onze toekomst. En omdat deze gebaseerd is op solide zakelijke principes verzekert de Novo Nordisk Way onze onderneming bovendien van groei en succes, nu en in de toekomst.


Bekijk onze vacatures