Onze arbeidsvoorwaarden

Novo Nordisk biedt uitstekende, marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een zeer uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we onder meer een premievrij pensioen, tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering, een uitgebreid verzekeringspakket, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding of (als dat voor je werk noodzakelijk is) een leaseauto, 29 vakantiedagen per jaar en 1 roostervrije dag per vier weken.

Daarnaast bieden we uitgebreide mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, waarbij je niet alleen je vakinhoudelijke kennis kunt vergroten, maar ook je persoonlijke vaardigheden kunt ontwikkelen.

NovoHealth

Met ons NovoHealth-programma helpen we onze medewerkers bij het in stand houden en verbeteren van hun gezondheid. Daarbij kun je denken aan programma’s die ondersteuning bieden op het gebied van stoppen met roken, lichaamsbeweging, het creëren van een juiste balans tussen werk en privéleven en gezonde voeding.

Sportclub

We hebben een eigen Novo Nordisk Sportclub. Je kunt op kantoor gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Er is tweemaal per week een fysiotherapeut aanwezig en je kunt eens in de twee jaar mee doen aan een gratis gezondheidscontrole.

TakeAction

Novo Nordisk kent bovendien enkele secundaire arbeidsvoorwaarden die onze missie concreet vormgeven. Zo stelt het TakeAction! project medewerkers in staat om onder bepaalde voorwaarden een deel van hun werktijd te gebruiken voor het ondersteunen van een goed doel. En vanuit ons Novo Nordisk Sociaal fonds kunnen we medewerkers in financiële nood ondersteuning bieden.

Wil jij werken bij een organisatie die in alle opzichten goed voor je zorgt? Kijk dan bij Vacatures voor een actueel overzicht of neem contact met ons op via mail of bel de afdeling HR op 0172 – 44 94 94.

Download hier een overzicht van onze ARBEIDSVOORWAARDEN.


Bekijk onze vacatures