Novo Nordisk Nederland is ontzettend trots met tweede plek op de lijst Great Place to Work 2019

Alphen aan den Rijn, 26 maart 2019 –  Novo Nordisk is ontzettend trots om ook in 2019 een hoge vermelding op de lijst van Great Place to Work te hebben mogen ontvangen. De Nederlandse vestiging van het Deense diabetesbedrijf heeft de tweede notering op de lijst van Great Place to Work ontvangen, tijdens de feestelijke uitreiking in Amsterdam op 26 maart. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties, waarbij zowel de inbreng van werknemers als een evaluatie van het werkgeversbeleid worden gebruikt om de uiteindelijke ranking te bepalen.

“Novo Nordisk heeft een prachtige missie, om diabetes de wereld uit te helpen en tot het zo ver is iedereen die leeft met deze chronische aandoening de hoogst mogelijke kwaliteit van leven te bieden,” zegt Algemeen Directeur dhr. Sanne Groenemeijer. “Wij werken daar met zijn allen keihard aan. Ik vind het fantastisch om te zien dat die missie en de manier waarop wij werken zo wordt gedragen en gedeeld in de organisatie. Daar word je echt trots van, ieder jaar weer.”

“Het is een enorme eer als je bedrijf zo hoog gewaardeerd wordt door de eigen medewerkers,” zegt Inge Ernst, HR Directeur.  “In de feedback vanuit de eigen organisatie horen we bijvoorbeeld dat medewerkers zich ook in persoonlijk moeilijke tijden echt gesteund voelen. Daar ben ik ontzettend trots op.”

Bekijk hier de video over werken bij Novo Nordisk gemaakt door Great Place to Work in 2014.  
 


Bekijk onze vacatures