Groei en Ontwikkeling

Novo Nordisk geeft je alle ruimte om aan je eigen ontwikkeling en groei te werken. Zo bieden we je volop mogelijkheden om je kennis en competenties op je eigen vakgebied te vergroten en opleidingen en trainingen te volgen die je voor je huidige of toekomstige functie nodig hebt.

Voor ons is ontwikkeling echter breder dan training en opleiding alleen. Daarom bieden we je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een actieve rol te vervullen in brancheorganisaties of netwerken die relevant zijn voor jouw functie en vakgebied.

Ontwikkelingsplan

Daarnaast krijg je de gelegenheid om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Daarbij kun je denken aan presentatietrainingen, assertiviteitstrainingen of bijvoorbeeld een schrijfcursus.

Hiervoor stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin op basis van jouw ambities, mogelijkheden en wensen je leerdoelstellingen worden vastgelegd, inclusief een overzicht van de trainingen en opleidingen die je gaat volgen en een tijdslijn. Uiteraard evalueren we je ontwikkelingsplan regelmatig, om ervoor te zorgen dat dit steeds aansluit op de huidige situatie.

Behalve persoonlijke ontwikkelingsplannen kent Novo Nordisk ook ontwikkelingsplannen op groeps- of afdelingsniveau, waarin de gewenste ontwikkeling van een hele groep of afdeling wordt vastgelegd. Ook in dit kader kun je deelnemen aan uiteenlopende trainingen, seminars, workshops of conferenties.


Bekijk onze vacatures