Life changing carrieres

Een carriere bij Novo Nordisk is meer dan een baan alleen. Het is een kans om bij te dragen aan het verbeteren van het leven van miljoenen mensen wereldwijd, terwijl je tegelijk aan je eigenlijk ontwikkeling kunt werken. Werken bij Novo Nordisk is echt life changing!

Wij zijn een trots biowetenschappelijk bedrijf met een missie om ervoor te zorgen dat mensen met een chronische aandoening een volwaardig leven kunnen leiden. miljoenen mensen vertrouwen op ons.

We worden geïnspireerd door het leven in al zijn vormen en gedaanten, ups en downs, kansen en uitdagingen. Van onze collega's in het laboratorium, die werken aan het veranderen van levens door middel van baanbrekende behandelingen, tot onze collega's die duurzaamheid centraal stellen in onze processen en werken aan het verlengen van het leven op onze planeet. Deze missie om levens te verbeteren is de kern van elke actie die we ondernemen.

Verandering is een constante - verandering in levensstijl, verandering in technologie, verandering over de hele linie. Bij Novo Nordisk wachten we niet op verandering. Wij gaan ermee aan de slag.

We zijn een dynamisch bedrijf in een nog dynamischere industrie, en we weten dat wat ons heeft gebracht waar we nu zijn, niet noodzakelijkerwijs de reden is waarom we in de toekomst succesvol zullen zijn.

Daarom zetten we ons voortdurend in om de manier waarop we werken en het leven van de mensen die we bedienen te verbeteren. Door innovatieve oplossingen te creëren die passen bij de manier waarop mensen willen leven. Om dit te bereiken omarmen we een geest van open-mindedness en experimenteren, waarbij we streven naar uitmuntendheid zonder ons te fixeren op perfectie.

64.000 Werknemers wereldwijd.
Referenties: 2023 Novo Nordisk annual report

100% Gebruik van hernieuwbare elektriciteit in onze productie.
Referenties: 2023 Novo Nordisk annual report

28bn DK Jaarlijkse investeringen in onderzoek en ontwikkeling.
Referenties: 2023 Novo Nordisk annual report

40mln Mensen die onze diabetische zorgproducten gebruiken.
Referenties: 2023 Novo Nordisk annual report

Wij waarderen onze medewerkers om de unieke vaardigheden, achtergronden en perspectieven die zij met zich meebrengen. We werken er voortdurend aan om het beste in al onze mensen naar boven te halen. Op die manier bieden we mogelijkheden voor ontwikkeling en het creëren van een mobiliteitsmilieu binnen het bedrijf. We streven ernaar een geweldige werkomgeving te bieden.

Het is erg belangrijk voor ons dat iedereen die bij ons werkt zich gewaardeerd voelt als werknemer én als persoon. We moeten allemaal de mogelijkheid hebben om snel te handelen, beslissingen te nemen en wendbaar te zijn.

Met een carrière bij ons bedrijf zal je vanaf het begin een verschil voelen. Een gevoel van inspiratie dat voortkomt uit een gedeeld geloof in het aansturen van positieve veranderingen voor mensen, gezinnen en gemeenschappen overal ter wereld. Dit is een gezamenlijke inspanning. We vertrouwen op het gezamenlijke potentieel en de samenwerking van onze meer dan 64.000 medewerkers.

Maak in de video hierboven kennis met Marie Darting, één van onze wetenschappers, en hoor meer over haar werk als formuleringsdeskundige, haar perspectief op ontwikkelingsplannen en de impact die haar werk heeft op mensen die met een chronische aandoening leven.

Novo Nordisk is een wereldwijd actief bedrijf, opgericht in 1923, net buiten Kopenhagen.

Ons doel is om diabetes en andere ernstige chronische aandoeningen, zoals obesitas en zeldzame bloed – en endocriene aandoeningen te kunnen overwinnen.

We doen dit met behulp van doorbraken in de wetenschap, het verbeteren van de toegang tot onze geneesmiddelen, en de preventie en genezing van de aandoeningen die we behandelen.

We hebben meer dan 45.000 medewerkers in dienst in 80 kantoren over de hele wereld en distribueren onze producten in 170 landen.