Beschikbare vacatures

Als je eenmaal hebt gesolliciteerd op een functie kan je de status van het proces volgen door je aan te melden met je profiel en Sollicitaties te selecteren.

Om toegang te krijgen tot jouw profiel buiten het sollicitatieproces, dien je een functie op de website te selecteren en vervolgens op “Apply now” te klikken.  Zodra je op “Apply now” klikt, word je doorgestuurd naar de vacaturepagina waar je in de bovenste menubalk Profiel weergeven kunt selecteren. Hier kan je je aanmelden en de Sollicitaties openen.

Nadat je je hebt aangemeld kan je de functie(s) waarop je hebt gesolliciteerd, je sollicitatie(s) en de status van je sollicitatie(s) bekijken.

Na het inloggen op jouw profiel kom je in het kandidatenprofielscherm waar je Mijn Documenten kunt selecteren.

Hier kan je je cv uploaden vanaf een apparaat, Dropbox of Google drive. Let op: je kunt slechts één cv per keer bewaren.

Talent Acquisitie zal jouw sollicitatie bekijken en vergelijken met de vereisten van de functie. Als er interesse is om je verder te laten gaan in het proces zal een Novo Nordisk Talent Acquisition vertegenwoordiger contact met je opnemen en informeren over de volgende stappen.

Ter herinnering: je kan altijd de status van je sollicitatie bekijken door te navigeren naar Profiel weergeven en Sollicitaties te selecteren. 

Talent Acquisition communiceert met kandidaten in verschillende fasen van het sollicitatiesproces. In de meeste gevallen ontvangt de kandidaat minimaal een e-mail over zijn of haar sollicitatie.