Werken bij Novo Nordisk

Novo Nordisk is opgericht in 1923 en heeft inmiddels verspreid over 80 landen ruim 45.000 mensen in dienst. 32 Miljoen mensen met diabetes, hemofilie of een groeihormoonstoornis gebruiken producten van Novo Nordisk.

Elke 10 seconden komen er wereldwijd twee nieuwe diabetespatiënten bij en overlijdt er iemand aan de gevolgen van diabetes. Hiermee is diabetes wereldwijd gezien een van de belangrijkste doodsoorzaken. Op dit moment lijden er ruim 366 miljoen mensen aan deze aandoening, en verwacht wordt dat het aantal mensen met diabetes in 2030 gestegen is tot 520 miljoen. Wij zetten ons in om diabetes te veranderen.

Diabeteszorg

Novo Nordisk is wereldwijd gezien voorloper binnen de diabeteszorg. Sinds de oprichting van ons bedrijf ruim 98 jaar geleden, hebben we vele innovaties op het gebied van de behandeling van diabetes geïntroduceerd. Diabetes is ook nu nog ons voornaamste aandachtsgebied. Dit marktsegment maakt bijna 75% van onze totale omzet uit.

Biologicals

We richten ons niet alleen op diabetes. Ook op het gebied van de biologicals nemen we een vooraanstaande positie in. Hierbij gaat het om de behandeling van stollingsstoornissen, groeihormoontherapie en hormonale substitutietherapie.

Maak het verschil

Als medewerker van Novo Nordisk krijg je de kans om echt het verschil te maken voor patiënten en de samenleving. Samen kunnen we zorgen voor betere behandelresultaten bij mensen met diabetes of andere chronische aandoeningen. Door hun behandeling te verbeteren kunnen we niet alleen patiënten een gezonder en productiever leven bieden, maar ook iets betekenen voor hun gezin en de groep mensen om hen heen.

 

Ontplooien

Op dit moment zijn we verspreid over 80 landen met ruim 42.700 medewerkers die zich elke dag inzetten om het verschil te maken. Als jij ons team komt versterken krijg je de kans je te ontplooien en aan je carrière te bouwen bij een bedrijf dat bekend staat om zijn toegewijde en tevreden medewerkers (een gemiddelde score van 83,3 uit 100 bij internationale tevredenheidsonderzoeken).

In Denemarken, Argentinië, Frankrijk, Polen, Zuid-Afrika,de VS en Nederland hoort ons bedrijf tot de beste werkgevers van het land.

‘Werken bij Novo Nordisk doe je niet alleen voor een mooie carrière maar ook om echt een verschil te kunnen maken.’

Mijn kansen

Novo Nordisk is een wereldwijd bedrijf dat kansen biedt aan werknemers. Onze medewerkers hebben dan ook verschillende achtergronden en vaardigheden. Dit varieert van onderzoek tot ontwikkeling, productie, marketing en verkoop.

People Performance Process

Onze People Performance Process (3P) is de wereldwijde standaard voor performance management bij Novo Nordisk. Het 3P-systeem bevat duidelijke en meetbare doelen. Aan de hand van dit systeem werken we aan de ontwikkeling van onze medewerkers en de organisatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Novo Nordisk heeft een duidelijke visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het creëren van de juiste balans tussen de financiële gezondheid van het bedrijf, het behoud van de aarde en het verbeteren van de levenskwaliteit voor huidige en toekomstige generaties; dat is waar maatschappelijk verantwoord ondernemen volgens ons om draait.

Als je werkt bij Novo Nordisk ontdek je dat onze bedrijfscultuur meer is dan woorden op een stuk papier - we leven elke dag onze waarden. Die waarden zijn de basis voor onze zakelijke beslissingen. We hebben een open cultuur waarin medewerkers zich vrij voelen initiatieven te nemen en waarin consensus wordt gewaardeerd. Ons commitment aan kwaliteit en onze focus op het handhaven van hoge ethische normen gaat hand in hand met het naleven van onze verantwoordelijkheid voor aandeelhouders, de patiënten en de maatschappij.

Bekijk onze vacatures