Vacatures en Stages

Wil jij werken of stagelopen bij een organisatie die echt om mensen geeft?

Novo Nordisk is ’s werelds grootste ontwikkelaar, producent en leverancier van insuline en insulinetoedieningssystemen voor de behandeling van diabetes. Novo Nordisk investeert bovendien op grote schaal in diabetesonderzoek en –educatie ter verbetering van de diabeteszorg, met als uiteindelijk doel het veranderen van de toekomst van diabetes.

Vacatures

Om dit doel te kunnen realiseren, zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste, nieuwe medewerkers ter versterking van ons team. Hiernaast vind je een actueel overzicht van vacatures. Sluit een van deze functies aan op jouw ambities en kwaliteiten? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief je curriculum vitae.

Open sollicitatie

Zijn er op dit moment geen vacatures die aansluiten bij je interesse, werkervaring en opleiding, maar heb je wel belangstelling om bij Novo Nordisk te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie inclusief een motivatie en je CV. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over eventuele mogelijkheden binnen Novo Nordisk.

Bekijk de informatie over open sollicitaties op novonordisk.com

Stageplaats

Ben je nog bezig met een opleiding en op zoek naar een stageplaats? Novo Nordisk heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

Stuur je stagevoorstel inclusief informatie over je opleiding en eventuele eerdere stages, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over vacatures en stagemogelijkheden kun je contact opnemen met de afdeling HR (telefoon 0172 – 449494).

Bekijk hier onze vacatures


Bekijk onze vacatures